diumenge, 25 de setembre de 2011

Idees per organitzar bons projectes

Aquesta setmana no he pogut dedicar molt de temps a seguir el meu TL ja que he assistit al curs Entorns Virtuals a l'educació coordinat per Gemma Tur, així i tot, vull destacar aquest tweet de Domingo Méndez (@dmelop).


L'enllaç ens porta al bloc de Fran Iglesias (@franiglesias_), que ja vaig citar en un post anterior, on hi podem trobar Idees per organitzar bons projectes d'aprenentatge. Un bon grapat de suggermients per aprendre fent (learning by doing)diumenge, 18 de setembre de 2011

Propostes didàctiques competencials

Aquesta setmana vull destacar el tweet de Teresa Torné (@mtorne8) que fa referència a propostes didàctiques competencials.


En aquesta pàgina podem trobar una bona recopilació de propostes didàctiques, tant per Educació Primària com Secundària, classificades per temes.

dissabte, 10 de setembre de 2011

Idees per crear un bon clima d'aula

Fins avui no he pogut tornar a publicar en aquest bloc, però això no vol dir que no segueixi trobant bones idees a twitter i intenti posar-les en pràctica a l'escola.
De fet, durant aquests dies del mes de setembre que els mestres estam treballant a l'escola per preparar un nou curs escolar (encara que per alguns si no hi ha alumnes no hi ha feina) he passat als meus companys els enllaços que apareixen més avall i que són el resultat d'un tweet de Guida Al·lès (@Guidix).


Idees per la primera setmana de classe

Idees per crear un bon clima d'aula 

Gràcies Guida per pensar, publicar, recopilar i compartir tan bones idees!!!!