diumenge, 7 d’agost del 2011

Layar Vision

El post d'avui ve d'una combinació de tweets. L'instigador no podia ser altre que Jordi Adell (@jordi_a) preguntant si Layar Visión matarà els codis QR, comentats en un post anterior. Les rèpliques i retweets han arribat aviat i per consens Gemma Tur (@gemturfer) i jo hem arribat a la conclusió que no hi ha manera d'estar al dia. Aquesta expressió ha quedat molt ben representada pel tweet de Jesús Arbues (@JesusArbues) i que reprodueixo a continuació ;)


Sort que ràpidament Jordi Adell m'ha dit "tranquila, mira com funciona" i m'ha passat l'enllaç al següent vídeo:



La veritat, no m'he quedat tranquil·la del tot, i he visionat també l'altre vídeo que hi havia referenciat:



Ara sí!! ja em puc quedar tranquil·la, estic peix en tot aquest tema  
I vosaltres?
Hauré d'esperarar a veure els projectes d'inclusió digital -treballs de recerca- amb realitat augmentada que vol fer Jesus Arbues amb els seus alumnes. Ànims i ja ens contaràs!!! 

2 comentaris:

  1. Hola
    sembla que hi ha moltes persones a qui la digitalització dels objectes els dificulta entendre el món; que pensem que digitalitzar-ho tot és millor i no sempre és així.
    Tinc interés en fer feines de realitat augmentada per discapacitats visuals, fer objectes tàctils amb rfid's (radio frecuència), ...i amb els QR no se que faré...
    esperaré a saber com va això dels layers...
    hem de continuar aprenent
    gràcies per comentar el twitt, salut

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu Jesús!!! estic segura que faràs treballs ben interessants ja que conec la teva preocupació per aconseguir que totes les persones tinguin accés a aquest món.
    Ens queda molt per aprendre però entre tots i totes anirem fent camí.
    Una abraçada

    ResponElimina